Забрус

Забрус акацієвий
Забрус травневий
Забрус липовий
Забрус різнотрав'я
 

Визначення медового забрусу та його складові

Забрус – це зрізані медові пластинки стильників, що створюються бджолами для запечатування меду. В народній медицині користуються забрусом бджолиниим з метою профілактики та усунення  різних хвороб. Річ в тім, що запечатуючи стільники, бджоли використовують свої залозні виділення, а також туди потрапляють інші бджолині продукти. В результаті поєднання цих речовин отримується унікальний біологічно активний продукт з сильними лікувальними властивостями.
 
Щодо хімічного складу, то він непостійний і залежить від різних чинників (природних умов, часу утворення, видів рослин, з яких зібрано пилок та ін.). Проте постійними складовими завжди лишаються: мед, прополіс, віск, перга. Тому до складу забрусу бджолиного завжди входять вітаміни груп В, Е, С, А, мінерали, ефірні масла, органічні кислоти та інші корисні елементи. 
 
Завдяки вмісту лізоциму (білок, що здатний зруйнувати клітинну стінку у бактерій), медовий забрус вважається набагато кориснішим навіть від меду. Адже вміст лізоциму в забрусі значно вищий, ніж в звичайному та стільниковому меді.    
 

Лікувальні властивості 

В медовому забрусі містяться речовини, що здатні затримувати ріст хвороботворних бактерій багатьох захворювань, тобто він проявляє антибіотичну функцію. Також він має гарні протизапальні, стимулюючі та знеболюючі властивості . Завдяки його вживанню регулюється обмін речовин, налагоджується кровообіг, підвищується імунітет. 
 
Після вживання забрусу достатньо декілька годин, щоб його компоненти потрапили в кров, лімфу, клітини та почали діяти.
 

Хвороби, які долає медовий забрус

Забрус бджолиний активно використовують для лікування та профілактики:

  • Хвороб порожнини рота (пародонтоз, стоматит, гінгівіт та ін. ), дихальних шляхів (ангіна, гайморит, нежить та ін.). Він дезінфікує ротову порожнину, бореться з запаленнями, очищує та лікує ясна.
  • Кишкових захворювань (гострі болі, запалення слизової оболонки шлунку та ін.). Він сприяє посиленому слиновиділенню, що гарно впливає на функції шлунку та кишечника. А також нормалізує кишечну мікрофлору при дисбактеріозі.
  • Бактеріальних та вірусних хвороб (застуда, грип). Забрус сприяє підвищенню імунітету та стійкості до застудних захворювань. Знищує хвороботворні бактерії, усуваючи симптоми. Особливо корисно його вживати в холодну пору року.
  • Алергічних захворювань. Забрус здатний побороти алергію, що викликана квітковим пилком.
  • Проблем з серцем та судинами, адже він здатний налагодити їх роботу та покращити функції.
 

Рекомендації щодо застосування

Забрус бджолиний  – надійний лікарський засіб, який можна використовувати протягом тривалого часу. Бо мікроби та бактерії не можуть до нього пристосуватися, адже його склад є змінним, на відміну від звичайних ліків.   
 
З метою профілактики необхідно розжовувати по 1 чайній ложці забрусу приблизно 5 хвилин 3 рази на день. При необхідності розводити медом.
 
Рекомендується поступово вводити дітям з 2-х років та дозволено його вживання вагітними жінками.
 
При початковій стадії ангіни розжовувати медовий забрус протягом декількох хвилин. При гаймориті – щогодинно по 15 хвилин 4-8 годин. При хронічному тонзиліті – 15-20 г 3 рази на день (10 днів). При пародонтозі – 2-3 рази на день (2-3 тижня).
 
При проблемах з верхніми дихальними шляхами та легеневими хворобами розжовувати забрус декілька годин з переривами в 20 хв., курс лікування – до місяця.        
 
Розжовуючи забрус бджолиний, ви зможете протистояти хворобам та  оздоровити увесь організм. 
 
А купити медовий забрус можливо на сайті «Бджолині технології» за дуже приємною ціною! 
 
Оплата Приват
Оплата Liqpay
Оплата Visa
Beetech © 2019