Перга (бджолиний хліб)

043
  • Перга (бджолиний хліб)
  • Наявність: Є в наявності
  • 140 грн




 

Особливості

Бджолиний хліб (перга) – це квітковий пилок, що пройшов ферментацію та запечатаний медом. Вона містить безліч корисних елементів та є надзвичайно корисною для людини.

Пергу (бджолиний хліб) ми дістаємо зі стільників вручну. Хоча дістати її після заморожування можна значно швидше, проте в такому випадку вона втрачає частину своїх лікувальних функцій. Ми ж намагаємося зберегти її природній вигляд та всі корисні властивості, тому руками дістаємо окремо кожну гранулу. Вона залишається непошкодженою, зберігає форму стільника та всі свої грані.

 

Властивості

Цей бджолиний продукт в народній медицині займає почесне місце, бо наділений наступними властивостями:

  • сприяє відновленню мікрофлори кишечника;
  • зміцнює опірність організму до хвороб;
  • стимулює відновлення мозкового кровопостачання;
  • підвищує гемоглобін;
  • покращує зір;
  • покращує чоловіче здоров’я;
  • відновлює пам’ять та сили організму.

Його активно використовують в складі комплексної терапії для лікування шлункових хвороб, анемії, захворювань шкіри та сечостатевої системи. Бджолиний хліб допомагає зміцнити імунітет та налагодити нервову систему. Великий вплив він має і на процес відновлення організму після інфаркту та інсульту.

 

Вживання

Дітям з 8-и років та дорослим розжовувати  2-4 грамів бджолиного хлібу «Бджолині технології» 3 рази на день. Для дітей молодшого віку дозу варто розраховувати індивідуально.

Щоб пришвидшити результат, рекомендується тримати продукт якомога довше в роті, адже взаємодіючи зі слиною, він краще засвоюється організмом. Не пити пів години після вживання.

Купити бджолиний хліб високої якості та за доступною ціною можна на нашому сайті!


Властивості
Вага 60 г

Написати відгук

    Погано           Добре
Оплата Приват
Оплата Liqpay
Оплата Visa
Beetech © 2019